Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Doherty Hungary Kft.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Az 1998-ban alapított Doherty Hungary Kft. a háztartási gépipargyártásban, az autóiparban és az elektromos kéziszerszámiparban használatos tengelyek és forgórészek gyártására specializálódott. A cégnek lenyűgöző története van, több mint 80 éves gyártási múlttal rendelkezik. Hiszünk benne, hogy a legújabb technológiával és innovatív gondolkodással versenyképes megoldásokat tudunk nyújtani a vevőinknek.

A cég dél-kelet Magyarországon, azon belül is Orosházán található, ami déli irányban, 2 órányi autóútra helyezkedik el Budapesttől, kiváló úthálózatokkal összekötve Európa többi országával. A vállalat 10 alkalmazottal kezdte meg működését 1998 novemberében, ez a szám napjainkig közel 200 főre emelkedett. Lépést tartva ezzel a növekedéssel, nemrég kiterjesztettük a termelési létesítményeket, ezáltal 4500 m2 gyárterülettel rendelkezünk, beleértve az új, felújított irodákat, az új minőségbiztosítási központot és a díjnyertes üzemcsarnokot.

Az alkatrészek 6-32 mm átmérőjűek. A Doherty Kft. fő tevékenysége az esztergálás, csúcs nélküli köszörülés, forgácsolás, hőkezelés.

 A cég honlapja

A cég facebook oldala

 Kiket várnak?

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akiket a gépek, a szerkezeti megoldások és egyéb műszaki kérdések foglalkoztatnak. A természettudományi alaptudás mellett előny a műszaki rajzok készítésekor a jó rajzkészség is.

 Gyakorlati helyszín: Orosháza

 Kapcsolat:

Balogh Krisztina

 E-mail: krisztina.balogh@doherty.hu

Jelentkezés: 

Fényképes önéletrajz, valamint motivációs levél küldésével a krisztina.balogh@doherty.hu email címre.

Jelentkezési határidő:  2017. február 28. 


 

 

Parnereink